Türkiye'nin en lezzetli 100 yemeği arasında

Lüleburgaz, Ahmetbey Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, beldenin meşhur köftesinin Türkiye'nin en lezzetli yemekleri listesinde ilk 100'e girdiğini açıkladı. Bununla yetinmeyeceğini dile getiren AltıntaÅ?

GÜNDEM 28.08.2018 15:54:00 0
Türkiye

 

 

Lüleburgaz, Ahmetbey Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, beldenin meşhur köftesinin Türkiye'nin en lezzetli yemekleri listesinde ilk 100'e girdiğini açıkladı. Bununla yetinmeyeceğini dile getiren Altıntaş, " Ahmet bey köftesinin yurt içi ve yurt dışında tanıtılması hususunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

 

Ahmetbey köftesinin Türkiye'nin en lezzetli 100 yemeği listesinde girdiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, bu lezzeti tatmayan herkesi beldelerine beklediklerini dile getirdi. Ahmetbey köftesinin tanıtılmasının belde ekonomisine olumlu yönde katkısı olduğunu ifade eden  Altıntaş, "Ahmetbey köftesi, bizim için çok şey ifade ediyor. Beldemizin gurur kaynağı ve en önemli değeri olarak gördüğümüz köftemiz, Türkiye'nin en lezzetli 100 yemeği listesine girdi. Elbette bununla yetinmeyeceğiz. Ahmet bey köftesinin yurt içi ve yurt dışında tanıtılması hususunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bugüne kadar Ahmetbey köftesinin hak ettiği değeri bulabilmesi için çok sayıda girişimde bulunduk. İlerleyen süreçte yine bu girişimlerimize devam edeceğiz. Kırklareli, Trakya bölgesi ve Türkiye genelinde bulunan bütün vatandaşlarımızı Ahmet beybeldesine gelerek bu eşsiz lezzetin tadına bakmaya davet ediyorum" dedi.

Haber / Ruşa ELMA