Protokol halkla bayramlaştı

Tekirdağ Valiliği tarafından her bayram düzenlenen geleneksel bayramlaşma etkinliği kapsamında Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve protokol üyeleri halkla bayramlaştı. Kurban Bayramı'nın ilk günü gerçekleşti

GÜNDEM 24.08.2018 14:33:00 0
Protokol halkla bayramlaştı

Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekili TBMM Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Konçagül, Candan Yüceer, İlhami Aygün, Enez Kaplan, Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Selçuk Kubilay Karslı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcıları, il protokolü sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

 

BAYRAMLARINI KUTLADI

 

Bayramlaşma programının ardından,Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, beraberinde Milletvekili TBMM Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Konçagül, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şahin Karakaş,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz ile birlikte Huzurevi sakinleri ve Sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek Kurban Bayramı'nı kutladılar. Huzurevi ziyaretinin ardından Vali Ceylan, beraberinde İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şahin Karakaş,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz ile birlikte Gazi J. Uzm. Çvş. Orhan Öndoğan ve Şehit P. Kom. Onb. Turgay Mert’in ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

 

TRAFİK KURALLARINA UYULMASINI İSTEDİ

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan kutlamaların ardından İçişleri Bakanlığı'nca başlatılan 'Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük' kampanyasına destek vermek amacıyla yol kontrol uygulaması yapan jandarma ekiplerini ziyaret ederek, yola çıkan sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU