"Her sağlıklı birey birer engelli adayıdır"

Kapaklı Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye ihtiyacı olan 3 kişiye tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Kapaklı'da ikamet eden Nermin Yıldız, Emine Duran ve Hayriye Yalçınkaya'ya tekerlekli sandalyelerini t

GÜNDEM 19.08.2018 10:31:00 0
"Her sağlıklı birey birer engelli adayıdır"

 

 

Kapaklı Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye ihtiyacı olan 3 kişiye tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Kapaklı’da ikamet eden Nermin Yıldız, Emine Duran ve Hayriye Yalçınkaya’ya tekerlekli sandalyelerini teslim ettiklerini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, " Unutulmamalıdır ki, her sağlıklı birey de birer engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımız ile bütünleşmeli, engelleri birlikte ortadan kaldırmalıyız" dedi.

 

Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan 3 kişiye tekerlekli sandalyeleri Kapaklı Belediyesi tarafından teslim edildi.

"GEREKLİ DESTEĞİ HER ZAMAN VERECEĞİZ"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Tekerlekli sandalye verdiğimiz vatandaşlarımız ailelerinin de desteği ile istediği yerlere gidebilme özgürlüğüne sahip olacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekli desteği ve önemi her zaman vermeliyiz. Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz" dedi.

HER BİREY BİRER ENGELLİ ADAYIDIR”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla daima ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını belirten Başkan Mandalı, "Daha önce bizlere dilekçe ile müracaat eden 3 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza akülü sandalyelerini teslim ettik. Unutulmamalıdır ki, her sağlıklı birey de birer engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımız ile bütünleşmeli, engelleri birlikte ortadan kaldırmalıyız. Biz Belediye olarak bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm engelli kardeşlerimize sağlık ve sabırlar diliyorum" dedi.

Haber / Özge MERİÇ