'Çok daha fazla mesuliyet düşüyor'

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, "Ülkemizin dış güçler tarafından ekonomik olarak kuşatıldığı, büyük milletimizin ahlaki ve kültürel olarak çökertildiği

GÜNDEM 19.08.2018 15:03:00 0

 

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, “Ülkemizin dış güçler tarafından ekonomik olarak kuşatıldığı, büyük milletimizin ahlaki ve kültürel olarak çökertildiği bu dönemde, vatanseverlere, milliyetçilere, ülkücülere çok daha fazla mesuliyet düşmektedir” dedi.

 

 

Türk çocuklarının uyuşturucu ve ahlaksızlık batağına düşürüldüğünü, milletin siyasi olarak kutuplaştırıldığını dile getiren Değirmenci, “Bu şer düzeni devam ederken Ülkü Ocakları farklı bir misyon üstlenmiş; milletimizin birleşme ve kucaklaşma merkezi haline gelmiştir. Ülkücüler, Büyük Türk Milletine unutturulmak istenilen, tüm Milli ve Manevi değerleri, yeniden hatırlatma ve yaşatma yolunu seçmiştir. Bu bağlamda Çerkezköy Ülkü Ocakları olarak kendimize bir hedef koyduk: Çerkezköy’ün En Başarılı Eğitim Kurumu olmak. Eğitiminde başarılı, kültürlü, donanımlı, kendini ifade edebilen, Milli-Manevi duygulara haiz, liderlik özellikleri taşıyan ve toplum nezdinde sosyal statü sahibi gençler yetiştirme mücadelesi vermekteyiz. Vatan evlatlarımızın her birinin, yüksek vasıflara sahip olabilmesi için bir gönül ve eğitim seferberliği başlatmış bulunmaktayız. Ülkemizin ve Çerkezköy’ümüzün yarınlarını kurtarmak için başlattığımız bu Eğitim ve Gönül Seferberliğinde vatandaşlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

YENİ YÖNETİM DE OLUŞTURULDU

Çerkezköy Ülkü Ocakları’nın yönetimini yeniden oluşturduklarını kaydeden Değirmenci, Çerkezköy’ü yönetecek, gençliğimizi ve Milletimizi darboğazdan çıkarıp yollarına ışık olabilecek bir yönetim yapısı tesis ettik” dedi.

Haber / Özge MERİÇ