Av sezonu açıldı

Av sezonunun cumartesi günü açıldığını belirten Kapaklı Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Kadir Arıcı "Av sezonu 13 Ekim tarihi itibari ile tavşan, ördek çeşitleri

GÜNDEM 19.08.2018 11:29:00 0
Av sezonu açıldı

 

Av sezonunun cumartesi günü açıldığını belirten Kapaklı Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Kadir Arıcı “Av sezonu 13 Ekim tarihi itibari ile tavşan, ördek çeşitleri ve çulluk avı ile devam edecek.  6 Ocak 2019’da tavşan avı sona erecek. Tüm av sezonu ise 3 Mart 2019’da sona erecek” dedi.

 

 

 

2018-2019 kara avcılığı sezonu cumartesi günü açıldı. Av sezonunun cumartesi günü bıldırcın, üveyk ve domuz avı ile başladığını belirten Kapaklı Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Kadir Arıcı, “Av sezonu 13 Ekim tarihi itibari ile tavşan, ördek çeşitleri ve çulluk avı ile devam edecek.  6 Ocak 2019’da tavşan avı sona erecek” dedi.

AVLANMA GÜNLERİ BELİRLENDİ

Avlanma günlerinin Çarşamba, cumartesi ve Pazar olarak belirlendiğini kaydeden Arıcı “Avcı arkadaşlarımıza verdiğimiz harita ve bilgi formlarında gösterilen 3’üncü grup kuşların avı Salı günleri de yapılabilecek” dedi.

3 MART 2019’DA SONA ERECEK

Tüm av sezonunun 3 Mart 2019’da sona ereceğini kaydeden Kadir Arıcı, “Bölgemizde keklik avı yasaklandı. Avcılarımızın kurallara, yasalara, limitlere uyarak kazasız belasız bir av sezonu geçirmelerini temenni ediyorum” dedi. Arıcı, avcıların bölgelerini vize ettirmeleri ve avlanma pulu almaları gerektiğini de hatırlattı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU