"Kurban Bayramı, paylaşmanın bayramıdır"

Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "Bayramlar birlik, beraberlik, yardımlaşma günleridir. Kurban bayramı dayanışmanın, bölüşmenin, paylaşmanın, komşuluk ve

GÜNDEM 19.08.2018 14:19:00 0

 

Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “Bayramlar birlik, beraberlik, yardımlaşma günleridir. Kurban bayramı dayanışmanın, bölüşmenin, paylaşmanın, komşuluk ve muhabbetin bayramıdır. Millet olarak, İslam dünyası olarak bir kurban bayramı sevincini birlikte yaşayacağız” dedi.

KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Tüm Tekirdağlıların bayramını kutlayan Vali Ceylan “Birliğe, kardeşliğe, dirliğe paylaşmaya, çok ihtiyacımız olan şu zamanda yaklaşan Kurban Bayramının tüm bunları pekiştireceğine ve daha da artıracağına sonsuz bir inanç taşıyorum. İdrak edeceğimiz Kurban Bayramı vesilesiyle tüm vatandaşlarımızın çevrelerindeki ihtiyaç sahipleriyle, komşularıyla, şehit yakınları ve gazilerimizle sarsılmaz bir dayanışma içinde olmalarını istirham ediyorum” dedi.

TRAFİK KURALLARINA UYMALARINI TAVSİYE ETTİ

Bayram tatili sebebiyle çeşitli vasıtalarla yola çıkan tüm vatandaşlara trafik kurallarına uymalarını, dikkat ve temkini elden bırakmamalarını tavsiye eden Ceylan “Sağ salim yakınlarına kavuşmalarını diliyorum. Bu vesile ile kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, Gazilerimizi minnetle, milletimizi, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Haber / Ayşenur AYDIN