Belediyeden 'Gel Sahiplen' çağrısı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'nde tedavileri tamamlanan sokak hayvanları için 'Gel Sahiplen' adı altında kampanya başlatıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı E

GÜNDEM 17.08.2018 13:15:00 0
Belediyeden

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde tedavileri tamamlanan sokak hayvanları için 'Gel Sahiplen' adı altında kampanya başlatıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Ekrem Eşkinat, "Geçici Bakımevimizde sokak hayvanlarımız tedavi edilip eski sağlıklarına kavuşturuluyor. Geriye tek bir ihtiyaçları kalıyor. O da sizlerin sevgisi. Bu nedenle 'Gel Sahiplen' adını verdiğimiz bir kampanya başlattık. Tüm vatandaşlarımızı kampanyamıza destek vermeye bekliyorum" dedi.

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde tedavileri, bakımları ve rehabilitasyonları yapılan sokak hayvanları için “Gel Sahiplen” adını verdiği yeni bir kampanyaya başladı. Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’nde tedavi gören onlarca sokak hayvanın tedavilerinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi de bir kampanya yaparak “Gel Sahiplen” sloganıyla duyarlı vatandaşlara seslendi.

 

"SAĞLIKLI DURUMA GELİYORLAR"

 

Süleymanpaşalılara seslenen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Gerek vatandaşlarımızın bizlere ulaşması, gerekse gezici aracımız tarafından tespit edilen bakıma muhtaç sokak hayvanları, Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’nde uzman ekibimiz tarafından tedavi ediliyor. İlk temasta son derece bitkin ve kötü durumdaki sokak hayvanları, gördükleri ilgi ile kısa sürede kendilerini toparlayarak sağlıklı duruma geliyorlar. Geriye tek bir ihtiyaçları kalıyor. O da sizlerin sevgisi. Bu nedenle “Gel Sahiplen” adını verdiğimiz bir kampanya başlattık.” dedi.

 

PARANI VERME, GÖNLÜNÜ VER

 

 Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, petshoplardan para ile hayvan sahiplenilmesine karşı olduklarını da dile getirerek, "Hayvan sevgisini yürekten yaşayan insanlar olarak biz para karşılığında evcil hayvan alımına karşıyız. Bu doğrultuda ‘Paranı verme, gönlünü ver!’ diyerek tüm halkımızı sokak hayvanlarımızı sahiplenmeye onlarla sevgilerini paylaşmaya bekliyoruz" dedi. Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Muratlı yolu üzeri 4. kilometrede Diş Hastanesi arkasında hafta içi 08.00 – 17.00 saatleri arasında hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar için hizmet verdiği açıklandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU