Anaokulu binası, imam hatibe dönüştürüldü

Hacı Fahri Zümbül Anaokulu'nun binası imam hatip ortaokuluna dönüştürüldü. Dönüşümün ardından okulun yeni tabelası takılırken, anaokulunun da okul bünyesinde 3 ya da 4 sınıfta eği

GÜNDEM 16.08.2018 16:46:00 0
Anaokulu binası, imam hatibe dönüştürüldü

 

Hacı Fahri Zümbül Anaokulu’nun binası imam hatip ortaokuluna dönüştürüldü. Dönüşümün ardından okulun yeni tabelası takılırken, anaokulunun da okul bünyesinde 3 ya da 4 sınıfta eğitime devam edeceği öğrenildi.

 

 

 

İstasyon Mahallesi’nde 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde itibaren eğitime başlayan Hacı Fahri Zümbül Anaokulu, ‘Hacı Fahri Zümbül İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürüldü.

ORTAOKUL OLDU

2015 yılında eğitim öğretime açılan 8 derslikli 400 öğrenci kapasiteli Hacı Fahri Zümbül Anaokulu’nda 36-66 aylık çocuklara eğitim veriliyordu. Yapılan yeni düzenlemeyle anaokulu binasında bundan böyle imam hatip ortaokulu öğrencileri de eğitim öğretim görecek. 3 yıldır anaokulu olarak eğitim veren okulun binası Okul ‘Hacı Fahri Zümbül İmam Hatip Ortaokulu’ adıyla ortaokula dönüştürülürken, okulun yeni tabelası da takıldı. Okul bünyesinde 3-4 sınıfta ise anaokulu öğrencilerine eğitim verilmeye devam edileceği öğrenildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU