Öğe,hem gövde hem güç gösterdi

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yeni oluşturulan ilçe yönetimini tanıttı. 30 Mart 2019'da yapılması planlanan seçimlerle ilgili konuşan Öğe "Öğe, "2014 se?

GÜNDEM 16.08.2018 16:13:00 0
Öğe,hem gövde hem güç gösterdi

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yeni oluşturulan ilçe yönetimini tanıttı. 30 Mart 2019’da yapılması planlanan seçimlerle ilgili konuşan Öğe “Öğe, “2014 seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi kazanmadı, AK Parti kaybetti. Biz aynı hataları yapmamak için bu dönem yola çıkıyoruz. Kaybedeceğimiz adayla da seçime girmeyiz. Biz enayi değiliz. Uğraşacağız, canla başla mücadele edeceğiz, vaktimizden alacağız ve kazanamayacak biriyle yola çıkacağız” dedi.

 

 

 

AK Parti’de Abdullah Öğe başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kamuoyuna tanıtıldı. Dün saat 10:00’da Gönlübol Lokantası’nda düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“YOL ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu partide görev yaptıklarını, bununla da her zaman guru duyduklarını kaydeden Abdullah Öğe, kendilerinden önce bu teşkilatlarda görev almış ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve yönetimde yer alanlara göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Yol arkadaşları ile birlikte yürüyeceklerini kaydeden Öğe 4 yıldır partimizin başını öne eğdirecek hiçbir iş ve harekette bulunmadık. Gayemiz liderimizin önümüze koyduğu hedeflere ulaşmak ve insanların gönlüne girmek” dedi.

“MİLLETİN YANINDA OLAN BİR PARTİNİN İÇİNDEYİZ”

Milletin yanında olan partinin içinde görev yaptıklarını söyleyen Öğe, “Bu sorumluluk diğer siyasi partilere göre daha da önemlidir. Biz milletin tümünün değerlerine sahip çıkan ve onlarla yol yürüyen teşkilat mensupları olacağız. Üç dönemdir AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Göreve geldiğimiz bu süreçlerde hiçbir zaman sorumluluktan kaçmamaya gayret ettik. İnanıyorum ki bu sorumluluktan sizler de kaçmayacaksınız. Gösterdiğimiz fedakarlıktan dolayı bu partide görev almayı kabul ettiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

“AK PARTİ’DE GÖREV İSTENMEZ, VERİLİR”

Hiçbir sorumluluktan kaçmadıklarını, hiçbir görevde ‘biz olacağız’ demediklerini ifade eden Öğe “Birinci dönem görev tebliğ edildiğinde yapacağız dedik. 2017’de görev tekrar verildiğinde peki dedik. 24 Haziran’da milletvekili adayı söylendiğinde peki dedik ve yeniden ilçe başkanlığı görevi verildiğinde de peki dedik. Hiçbir zaman görevden kaçmadık. Bizim partimizde görev istenmez, verilir. Bize görev verildiği zaman en iyi şekilde yaparız, verilmediği zaman da biz bu vebalden kurtulmuşuz deriz” dedi.

“GİRDİĞİMİZ BÜTÜN SEÇİMLERDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK”

Amaçlarının ‘Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu Ak Parti teşkilatının kurumsal ve itibarlı bir teşkilat olması’ olduğunu dile getiren Öğe “Kısacası milletin yanında olan teşkilat olması gayret ediyoruz. Teşkilat olarak girdiğimiz bütün seçimlerde alnımızın akıyla çıktık. 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olduğumda dönemde Çerkezköy ilçe teşkilatı elinden gelen çabayı göstermiştir. Kısacası tüm teşkilat mensupları bu seçimlerde canla başla mücadele etmiştir” dedi.

“AK PARTİ BAYRAĞINI BELEDİYEYE DİKME HEDEFİMİZ VAR”

Öğe, 30 Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimlerle ilgili de konuşarak “Bizi daha da özelde ilgilendiren 30 Mart yerel seçimleri var. Çerkezköy’e bir borcumuz var. Borcumuzu ödemek için 30 Mart seçimlerinde iddialıyız.  Biz yanlış yapmazsak, doğru bir şekilde gayretli bir şekilde çalışırsak, Allah nasip ederse milletin desteği ile AK Parti bayrağını Çerkezköy Belediyesi’ne dikme hedefimiz var. Biz başkasının ne dediğine ve ne konuştuğuna bakmıyoruz” dedi.

“BİZ YOLUMUZA BAKACAĞIZ”

Kimseye laf yetiştirme gayesinde olmayacaklarını kaydeden Öğe “Bizlere laf yetiştirenlere partili olsun olmasın bunlara söz yetiştirmekle zaman harcamayacağız. Biz yolumuza bakacağız. Kaybedecek hiçbir vaktimiz yok. Bir tane bile oyun ziyan olmasına izin vermeyeceğiz. O bir oyun bizde vebali çok fazladır. Ak parti teşkilatının belediye başkanı adayı liyakatli, sadakatli olacaktır. Amacımız Çerkezköy belediyesini AK Parti’ye kavuşturmaktır. Hep birlikte bu işi yapacağımıza da inancımız da sonsuzdur” dedi.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yönetimin neden geç oluşturulduğunun sorulması üzerine “Biz sıradan bir teşkilat değiliz. Biz Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan ve aynı zamanda 17 yıldır başarıyla çalışan ve Türkiye’de 16 yıldır iktidarda olan partinin mensuplarıyız. Bu teşkilat mensuplarının bu partide görev yapması, bu partide görev almaları çok hassas derecede incelemelerden ve çalışmalardan geçtikten sonra oluyor. Bizim kurumsal bir parti kimliğimiz var. Bununla ilgili istişareler yaptık. Listeler oluştururken kombinasyonlar var. Bu listede genel merkez tarafından hassas bir şekilde takip edildi ve incelendi” dedi.

“SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Yürütme kurulunu da bayramdan sonra oluşturacaklarını söyleyen Öğe, AK Parti olarak seçimlere hazır olduklarını dile getirerek “Tekirdağ’da en başarılı ilçeyiz. Eksiksiz bir şekilde seçim çalışmalarımız devam ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerle alakalı propagandalarımızda projeye ağırlık vereceğiz. Biz bunları anlatarak seçim çalışmalarına bu şekilde hazırlanacağız. Eleştirmek tercih ettiğimiz konu olmayacak. Gerçekten vatandaşların söylediklerine yönelik seçim çalışmaları yapacağız. Biz yola çıkacağız, çalışacağız” dedi. Tek yön olan Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi ile ilgili de çalışmalarının olacağını söyleyen İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Yerel yöneticiler deneyelim ve uygulayalım diyerek bu yolu yaptılar. Ancak bu çalışmalarında başarısız oldular” diyerek bununla ilgili projeleri zamanı geldiğinde paylaşacaklarını dile getirdi. “Belediye başkanlığına aday mısınız ?” sorusuna da cevap veren Öğe “Belediye Başkanı kim olmak istiyorsa çıkabilir. Ama ben olacağım demekle de olmuyor. İnsanların güvenini alması, Genel Merkezinin onayını alması ve Allah’ın da nasip etmesi gerekiyor” dedi. Amaçlarının belediyeyi kazanmak olduğunu söyleyen Öğe Ben demekle bu partide hiçbir yere gelinmeyeceğini herkes biliyor. Bu işler kısacası çalışmakla oluyor. Hizmet edecek birinin de başkan olmasını isterim. Hizmet edecek birinin başkan olmasını isterim. Ak partili olacak, hizmet edecek olacak. Düzgün bir arkadaşın belediye başkanını olmasını isterim” dedi.

“KAYBEDECEĞİMİZ ADAYLA DA SEÇİME GİRMEYİZ”

Öğe, 2014 seçimlerinde Ak Parti’nin bazı hatalar yaptığı için seçimi kaybettiğini savunarak “Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi kazanmadı, AK Parti kaybetti. Biz aynı hataları yapmamak için bu dönem yola çıkıyoruz. Biz yönetime giren arkadaşlara meclis üyesi olmak için girmeyin dedik. Kısacası teşkilatı bırakmayın dedik. Hiçbir arkadaşımız bu düşünce ile yönetime girmedi. Bunlar daha önce yaşandı. Bizim partimiz titiz bir çalışma yapıyor. Biz liyakatli, sadakatli ve belediyeyi kazanacak adayla yola çıkacağız. Kaybedeceğimiz adayla da seçime girmeyiz. Biz enayi değiliz. Uğraşacağız, canla başla mücadele edeceğiz, vaktimizden alacağız ve kazanacak biriyle yola çıkacağız. Biz böyle yola çıkmayız. Biz kazanacağımız gerçek AK Partili arkadaşlarla yola çıkacağız” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU