Görüşü engelleyen ağaçlar budanıyor

Kurban Bayramı'nda ailelerini ziyaret edecek olan vatandaşların ve ülkeye giriş-çıkış yapan gurbetçilerin trafik güvenliğini arttırmak amacıyla çalışma yapan Edirne Belediyesi, gurbetçilerin de

GÜNDEM 15.08.2018 16:46:00 0
Görüşü engelleyen ağaçlar budanıyor

 

Kurban Bayramı’nda ailelerini ziyaret edecek olan vatandaşların ve ülkeye giriş-çıkış yapan gurbetçilerin trafik güvenliğini arttırmak amacıyla çalışma yapan Edirne Belediyesi, gurbetçilerin de kullandığı Gazimihal Köprüsü ile Kapıkule Otoyol Kavşağı’na kadar olan alanda trafik güvenliğini arttırmak adına yolla uzanan ağaçların dallarını buduyor; bölgedeki otları temizliyor.

 

 

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Gümrük Kapısı’ndan ülkeye giriş ve çıkış yapan gurbetçilerin de kullandığı Gazimihal Köprüsü ile Kapıkule Otoyol Kavşağı’na kadar olan alanda trafik güvenliğini arttırmak adına yolda uzanan ağaçların dallarını buduyor. Ekipler ayrıca bölgedeki otları da temizliyor.

GÖRÜŞ ALANI RAHATLATILACAK

Yetkililer, “Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı çalışmayla bölgedeki görüş alanını engelleyen çalılar temizlenecek ve ağaçların dalları budanacak. Yapılan çalışma ile sürücülerin görüş alanını rahatlatarak, bu nedenden dolayı olacak kazaları önlemeyi hedefliyoruz” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ