Tenis Turnuvası başladı

Çorlu Belediyesi, Çorlu 100. Yıl Rotary Kulübü ve Çorlu Tenis İhtisas Kulübü ile birlikte bölgemizde Türkiye Tenis Federasyonu himayesinde ilk kez resmi olarak düzenlenen 8, 9 ve 10 Yaş Tenis Turnuvası'nın a

SPOR 13.08.2018 15:06:00 0
Tenis Turnuvası başladı

 

Çorlu Belediyesi, Çorlu 100. Yıl Rotary Kulübü ve Çorlu Tenis İhtisas Kulübü ile birlikte bölgemizde Türkiye Tenis Federasyonu himayesinde ilk kez resmi olarak düzenlenen 8, 9 ve 10 Yaş Tenis Turnuvası'nın açılışı yapıldı.

 

 

Çorlu Belediyesi, Çorlu 100. Yıl Rotary Kulübü ve Çorlu Tenis İhtisas Kulübü ile birlikte bölgemizde Türkiye Tenis Federasyonu himayesinde ilk kez resmi olarak düzenlenen 8, 9 ve 10 Yaş Tenis Turnuvası’nın açılışının Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptı.

SPORCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi’nde düzenlenen turnuvanın açılışında küçük tenisçilere seslenen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, sporun önemine değinerek “Eğitim ve spor faaliyetleri birlikte yürütüldüğü zaman her ikisinde de başarı beraberinde gelir” dedi. Sarıkurt, sporculara eğitim ve spor hayatlarında başarılar diledi.

GÖSTERİ MAÇI YAPTILAR

Başkan Sarıkurt daha sonra 12 Yaş Kadınlar Türk Milli Takımı sporcusu Deniz Turan ile açılışa özel bir gösteri maçı yaptı.

Haber / Menşure KARDEŞ