Çalışanlar piknikte bir araya geldi

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Kale ve Kilit Kalıp San. A.Ş. çalışanları ve aileleri, fabrika tarafından düzenlenen kaynaşma pikniğinde bir araya geldi.

GÜNDEM 13.08.2018 14:42:00 0
Çalışanlar piknikte bir araya geldi

 

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kale ve Kilit Kalıp San. A.Ş. çalışanları ve aileleri, fabrika tarafından düzenlenen kaynaşma pikniğinde bir araya geldi. Programda çalışanlara yönelik çuval yarışı, ip atlama yarışı, sandalye kapma yarısı gibi çeşitli yarışmalar da düzenlenirken, yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

 

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne bağlı Kale Kilit ve Kalıp San. A.Ş. fabrikası tarafından düzenlenen kaynaşma pikniğinde işçiler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

 

BİR YILIN YORGUNLUĞUNU ATTILAR

Saray Koru Sefa Alanı’nda düzenlenen pikniğe Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile sendika yönetimi de katıldı. Sabah saat 09:00’da başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden piknikte çalışanları bir yılın yorgunluğunu atarak aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendi. Programda çalışanlara yönelik çuval yarışı, ip atlama yarışı, sandalye kapma yarısı gibi çeşitli yarışmalar da düzenlenirken, yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Pikniğe katılan Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da çalışanlarla birlikte halay çekti. Türk Metal Sendikası’nın yetkili olduğu işyerlerinde çalışan tüm sendika üyelerinin birbirleriyle kaynaşması ve dayanışmasının üst seviyeye çıkmasında piknik gibi organizasyonların çok önemli olduğunu belirten Koçak “Sendika olarak her zaman üyelerimizin yanındayız” dedi. Koçak, bu organizasyonu düzenleyen fabrika yönetimine de teşekkür etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU