Uluslararası Fotoğraf Festivali'nin ilki düzenleniyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 6-9 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bisanthe Photo 1. Uluslararası Fotoğraf Festivali hazırlıkları ile ilgili toplantı yapıldı. Düzenlenen toplantıda seç

GÜNDEM 12.08.2018 15:55:00 0
Uluslararası Fotoğraf Festivali

Bisanthe Photo Uluslararası Fotoğraf Festivali ile ilgili düzenlenen toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlık ederken, toplantıda festival komitesi üyeleri de yer aldı.

 

BİN 800 FOTOĞRAF DEĞERLENDİRMEYE ALINDI

 

Tekirdağ Ramada Otel’de düzenlenen  toplantıda 6-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Bisanthe Photo 1. Uluslararası Fotoğraf Festivali hazırlıkları masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca festival kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışması da değerlendirildi. Seçici kurulun yarışmayı değerlendirme aşamasını tamamladığı, 400’ün üzerinde katılımcıdan gelen bin 800’den fazla fotoğrafın değerlendirilmeye alındığı ifade edildi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, festival komitesinden hazırlıklarla ilgili bilgi alırken, toplantıda yarışma jürisini oluşturan Kuratör Onur Ercoşkun, Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) Başkanı Mehmet Çevik ve Edirne Fotoğraf Derneği (EFOD) Başkanı Serdar İyiyiz’in yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) Temsilcisi Ahmet Akın da yer aldı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN