4'üncü Girişimcilik Eğitimi sona eriyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve Tekirdağ İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen Girişimcilik Eğitimi  bugün sona eriyor. 6 Ağustos Pazartesi günü başlayan ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odas

GÜNDEM 8.08.2018 17:27:00 0
4

Tekirdağ İŞKUR ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile “Girişimcilik Eğitim Programları Protokolü” kapsamında imzalanan eğitim programının 4'üncüsü düzenlendi. 6 Ağustos Pazartesi günü başlayan ve 4 gün süren eğitim programının bugün sona ereceği kaydedildi.

 

4 GÜNDE 32 SAAT DERS VERİLECEK

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve Tekirdağ İŞKUR Müdürü Yaşar Esen tarafından imzalanan protokol kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda 19 Şubat’ta başlayan girişimcilik eğitimlerinin sonuncusunun 8 Ekim’de yapılacağı belirtildi. Eğitmen Burcu Ergene tarafından  verilen Girişimcilik Eğitim Programlarının toplam uygulama süresinin 4’er gün ve 32’şer saat olduğu ve eğitimlerin tamamının teorik eğitim olarak verildiği ifade edildi. 

 

BİR SONRAKİ EĞİTİM 3 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

 

Girişimcilik Eğitimi'ne katılmak isteyenler için başvuru ve mülakatların İŞKUR’a yapılacağı belirtilirken eğitimlerin ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında  düzenlenmeye devam edeceği bildirildi. 6 Ağustos Pazartesi günü 4'üncüsü düzenlenen ve bugün sona erecek olan eğitimin, 5'incisinin 3-6 Eylül tarihleri arasında düzenleneceği bildirilirken mülakatlarının ise 31 Ağustos Cuma günü saat 10:00'da İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi'nde yapılacağı açıklandı. “Girişimcilik Eğitim Programları kapsamında düzenlenecek olan 6. eğitimin ise 8-11 Ekim tarihleri arasında düzenleneceği belirtilirken mülakatlarının 4 Ekim Perşembe günü saat 10:00'da İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi'nde yapılacağı ifade edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ