2019'da daha dolu bir içerikle yapılacak

Bu yıl ilki düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı'nın sona ermesinin ardından değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, Çorlu Alışveriş Fuarı'nın 2019 yılında çok daha

GÜNDEM 8.08.2018 17:18:00 0
2019

Çorlu Kaymakamlığı, Çorlu Belediyesi ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde düzenlenen toplantıya Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Meclis Üyesi Metin Babacan, Oda Genel Sekreteri İbrahim Karağöz’ün yanı sıra fuarın düzenlenmesinde katkı sağlayan kuru ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

 

ANKET SONUÇLARI DA GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantıda, fuarda düzenlenen etkinlikler, katılımcıların ilgisi, çalışmaları ve paydaşların katkıları değerlendirilirken, Çorlu Alışveriş Fuarı’nın 2019 yılında çok daha dolu bir içerikle yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Değerlendirme toplantısında ayrıca katılımcılar üzerinde uygulanan ve sonuçlandırılarak rapor hâline getirilen “Değerlendirme Anketi Sonuçları” da masaya yatırıldı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN