"Parklarımız onarılıyor ve yenileniyor"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İsmet Paşa Mahallesi'ndeki Bülent Ecevit Parkı'nı ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi. Parklarda ki çalışmaların aralıksız devam ettiğini dil

GÜNDEM 7.08.2018 19:57:00 0
"Parklarımız onarılıyor ve yenileniyor"

Bülent Ecevit Parkı'nı ziyaret eden Mandalı,“Kentimiz genelindeki çocuk parklarımızda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İsmet Paşa Mahallemizdeki Bülent Ecevit parkımızın alt zeminlerini ve kırılan oyun gruplarını yenilemiştik. Parkımızda incelemelerde bulundum ve eksiklerin bir an önce tamamlanması için talimat verdim" dedi.

 

YENİ VE MODERN OYUN PARKLARI OLUŞTURULACAK

 

Çocuklarının sağlığını ve güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu belirten Mandalı, "Geleceğin teminatı çocuklarımıza daha güzel bir Kapaklı hazırlıyoruz. İlçemiz de ve parklarımızda çevre düzenleme yaparak Kapaklımızı daha da güzelleştiriyoruz. Parklarımızda ki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Parklarımızda bulunan kamelyalar, oyun grupları, oturma bankları, fitness aletleri, park zeminleri onarılıyor ve yenileniyor" dedi. Sözlerine devam eden Mandalı, "Çocuklarımızın evleri kadar vakit geçirdiği bir diğer yer ise parklardır. Onların sağlığı ve güvenliği her şeyden önemlidir. Belediyemize ait park yapımına uygun alanlarımızı değerlendirerek çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Parklar konusunda, çocuklarımızdan ve ailelerinden gelen talepleri geri çevirmemeye özen gösteriyoruz. İlçemizde yeni ve modern oyun parkları oluşturmaya hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

 

7/24 GÜVENLİK KONTROLÜ YAPILACAK

 

Kameralarla tüm parkların 7/24 güvenlik kontrolünün sağlanacağını vurgulayan Mandalı, "Vatandaşımızdan temennim parklarımıza birlikte sahip çıkalım. Çocuklarımızın sevinci, bizim sevincimizdir. İlçemiz genelinde yeni park alanları açmaya devam edeceğiz ve çocuklarımızın güvenliği için tüm parklarımızı kameralarla donatacağız ayrıca 7/24 güvenlik kontrolü yapacağız. Bu konudaki çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Ailelerin ve çocukların gönül rahatlığıyla boş vakitlerini değerlendirebileceği çocuklarına ayırdıkları vakitlerde keyifli zaman geçirebilecekleri güvenli ortamlar oluşturmaya özen gösteriyoruz.” dedi. İlçedeki parkların kafeteryalarının kısa bir süre sonra açılacağını dile getiren Mandalı, kafeteryaların işletmesini artık Kapaklı Belediyesi iktisadi teşebbüsü olarak yapacaklarını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU