Kurban satış ve kesim alanları kuruluyor

Ergene Belediyesi  tarafından Kurban Pazarı ve kesim alanı kurulum çalışmaları başlatıldı. Sağlık Mahallesi 5. Sokak'ta kurulmaya başlanan Kurban pazarında büyük baş ve küçük baş hayvan

GÜNDEM 6.08.2018 16:03:00 0
Kurban satış ve kesim alanları kuruluyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Sağlık Mahallesi 5. Sokak sonunda kurulan kurban satışı ve kesim alanındaki çalışmalar devam ediyor.

 

KURBAN SATIŞLARI BAŞLAYACAK

 

Kurulan kurban pazarının 2 bin 500 küçük baş ve 500 büyük baş çadır kapasiteli olacağı ve pazar yeri çalışmalarının önümüzde ki hafta tamamlanacağı belirtilirken kurbanlık satışlarının, kurulum çalışmalarının tamamlanmasıyla başlayacağı bildirildi.  Kurulan kurban pazarının yanı sıra aynı alan üzerinde kurban kesim alanının da olacağı açıklanırken kurban kesim yerinde 16 küçük baş kesim locası ve elektrikli caraskal ile 4 büyük baş kesim bölmesinin yer alacağı belirtildi.

 

VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE YAPILACAK

 

Ergene Belediyesi tarafından kurban pazarına giren tüm hayvanların pazar süresince veteriner hekim kontrolünde kurban günüde dahil olmak üzere sağlık muayeneleri ve kontrollerinin yapılacağı belirtildi. Sağlık Mahallesi 5. Sokak sonunda kurulan Kurban pazarında yer tahsisi isteyen kurban satıcılarının zabıta müdürlüğü ile iletişime geçmeleri gerektiği kaydedildi.

 

Haber / Özge MERİÇ