Büyükbaş kurban satışları başladı

Çorlu Belediyesi tarafından kurulan kurban satış merkezinde büyükbaş kurban satışları başladı. Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ile birlikte kurban satış merkezini inceleyen Çorlu Belediye Ba?

GÜNDEM 6.08.2018 15:41:00 0
Büyükbaş kurban satışları başladı

Kurban Bayramı’nın yaklaşması dolayısıyla Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan kurban satış merkezinde büyükbaş kurban satışları başladı. 

 

300 BÜYÜKBAŞ HAYVAN AŞILANDI

 

Kurban satış merkezini inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, merkez sorumlusu Çorlu Belediyesi Veteriner Hekimi Ahmet Çavdar'dan kurulan satış merkezi hakkında bilgiler aldı. Çavdar, merkezde bulunan 11 çadırdaki yaklaşık 300 büyükbaş hayvanın tamamının şap ve veba hastalıklarına karşı aşılandığını ve gerekli evraklarının tam olduğunu belirterek hijyen içinde alanda dezenfeksiyon çalışmalarının periyodik olarak sürdürüldüğünü söyledi.

 

KÜÇÜKBAŞ HAYVANLAR HAFTAYA GELECEK

 

Çavdar “Büyükbaş hayvanların ardından yaklaşık 3 bin küçükbaş hayvan satışı da 13 Ağustos Pazartesi gününden itibaren başlayacak” dedi. Başkan Sarıkurt, daha sonra üreticileri ziyaret ederek görüş ve taleplerini dinledi. 

 

Haber / Ayşenur AYDIN