Serinlemek istedi, boğularak hayatını kaybetti

Vatandaşlar aşırı sıcaklar nedeniyle serinlemek için denizlere akın ederken, boğulma olayları da arttı. Cumartesi günü Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde denize giren iki kız boğlurken, Pazar

GÜNDEM 6.08.2018 12:10:00 0
Serinlemek istedi, boğularak hayatını kaybetti

Kırklareli Vize ilçesinde bulunan Panayır iskelesi plajında, Kıyıköy Jandarma Komutanlığı yetkililerinin denizin dalgalı oluşu nedeniyle denize girilmemesi yönünde yaptığı uyarılara rağmen denize giren Zafer Yamak (33) bir süre sonra çırpınmaya başladı.

 

ÇIRPINMAYA BAŞLADI

 

Bir süre çırpınan Zafer Yamak’ın gözden kaybolduğunu görenler sahil güvenlik ekiplerine haber verdi. Sahil güvenlik dalgıçları tarafından bulunan Zafer Yamak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

MEMLEKETİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

 

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Yamak’ın cenazesi Vize nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk otopsinin ardından Vize Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, oradan da İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İstanbul’dan arkadaşlarıyla geldiği öğrenilen  Yamak’ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirirken, Vize İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yamak’ın cenazesinin ise Giresun Eynesil’de son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU