Hiçbir öğrencimiz mağdur olmayacak

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Öğrenci Servisleri Kooperatif yöneticileri ile toplantı yaptı. Öğrenci velilerini uyaran Mustafa As, velilerin, mevcut  J plakalı ö

GÜNDEM 5.08.2018 14:31:00 0
Hiçbir öğrencimiz mağdur olmayacak

Okulların açılmasına kısa bir süre kala öğrenci velilerini korsan öğrenci taşımacılığı yapan araçlara karşı uyaran Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, “Korsan öğrenci taşımacılığı yapan araçlar hem öğrenciyi hem de velileri mağdur ediyor” dedi.

 

İTİBAR ETMESİNLER

 

Çerkezköy’de yıllardır en iyi şekilde ve yasalara uygun olarak yapan J plakalı öğrenci servisleri kooperatiflerinin bulunduğunu belirten Mustafa As “J plaka öğrenci servisleri kooperatiflerimizin dışında öğrenci taşıyan araçlara öğrenci velilerimiz kesinlikle itibar etmesin” dedi.

 

HERHANGİ BİR SORUN YAŞANMAYACAK

 

Çerkezköy’de çok daha iyi hizmet vermek için 4 öğrenci servisi kooperatifinin birleştiğini kaydeden As “Bu öğrenci servisleri kooperatiflerimizin yöneticileriyle bu gün yaptığımız toplantıda bu yeni eğitim öğretim yılında da hiçbir öğrencimiz mağdur olmayacak.Öğrenci servisleri kooperatiflerimiz araç filolarını da arttırmış olmaları nedeniyle geçtiğimiz yıllarda  olduğu gibi bu yılda ve bundan sonraki yıllarda da her hangi bir sorun yaşanmayacak” dedi.

 

FİRYATLARI UKOME AÇIKLAYACAK

 

Mustafa As, ücretlerin 15 Ağustos’ta UKOME tarafında açıklanacağını ifade ederek “Fiyat tarifeleri henüz belli değil.Bunu UKOME belirliyor ve mesafeye göre fiyatın ne olacağını açıklıyor ve onun verdiği fiyatlar il genelinde uygulanıyor. UKOME yetkilileri ile konu ile görüştüğümüzde 15 Ağustos tarihinde Fiyat Tarifesinin açıklanacağı bilgisini edindik. Fiyat Tarifesi açıklandığında da bilgi vereceğiz” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ