Aranan şüpheli Çorlu'da yakalandı

Çerkezköy'de pek çok suçtan aranan O.Ş., İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından Çorlu'da yakalandı.

GÜNDEM 3.08.2018 17:48:00 0
Aranan şüpheli Çorlu

Edinilen bilgiye göre Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'kasten yaralama ve nitelikle yağma, suç örgütü kurma, üye olma ile silah kaçakçılığı' soruşturması kapsamında, hakkında arama kararı bulunan O.Ş., Çorlu’da yakalandı. Şüphelinin plakası açıklanmayan bir araçla Çorlu'da olduğunu belirleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, şüphelinin bulunduğu aracı takibe aldı.

 

 

SAHTE KİMLİKLER BULUNDU

 

 

Aracı Dumlupınar Caddesi'nde önünü keserek durduran polis ekipleri,  aracın içinde bulunan O.Ş.'yi ve sürücüyü yere yatırdı. Aracın içinde yapılan aramada 1 tabanca ve bu tabancaya ait 10 mermi ele geçirilirken, O.Ş.'nin Balıkesir'in Burhaniye’de aynı suçlardan aranması olduğu belirlendi.  Emniyete götürülen O.Ş.'nin üzerinde, sahte, 'olay yeri inceleme basın kartı', 'İstanbul Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği üye kartı ve sahte nüfus cüzdanı bulundu. Gözaltındaki O.Ş. ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU