Yaz Spor Okulları sona erdi

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları sona erdi.

GÜNDEM 2.08.2018 15:18:00 0
Yaz Spor Okulları sona erdi

Kapaklı Belediyesi tarafından çocukları spora yöneltmek ve yaz tatillerinde öğrenerek keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan yaz spor okulları tamamlandı. Yaz spor okullarının sona ermesi dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından Kazak Gölü Mesire Alanı’nda Sertifika Töreni ve Piknik Şöleni düzenlendi.

 

 

PİKNİK ŞÖLENİNDE BİR ARAYA GELDİLER

 

 

Programda öğrencilere ve ailelerine 2018 Yaz Spor Okuluna ait olan kısa filmin gösterimi yapıldı. Yaz spor okulunu tamamlayan çocuklara katılımlarından dolayı teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yedi branşta, açmış olduğumuz kurslarımıza çocuklarımız katılarak başarı ile tamamladılar. Bugün de başarı ile tamamladıkları yaz spor okulumuzun kapanışı için bir araya geldik. Kurslara katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum. Kurslara yaptığım ziyaretlerde katılım sağlayan yavrularımızda milli sporcu olmayı hedeflediklerini söylediler. Çocuklarımızın bu özgüven içerisinde olmaları bizleri ziyadesi ile mutlu etti” dedi.

 

 

“İLGİ YOĞUN OLDU”

 

 

2 Temmuz’da başlayan yaz okullarına bin 200 öğrencinin başvurduğunu ifade eden Mandalı “Yaz Spor Okullarımıza büyük ilgi gösterildi. Yaz Spor Okullarımızda öğrencilerin hem eğlenceli zaman geçirmelerini hem de faydalı kazanımlar ve dostluklar elde etmelerini sağladık. Belediye olarak tüm imkanlarımızı sunuyoruz. Yaz okulları sayesinde çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına, yeni eğitim öğretim dönemine çok daha rahat ve kolay uyum sağmalarına da olanak veriyoruz. Öğrencilerimiz eğitim sezonu sonunda tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirebilecekleri gibi aileleri de huzur içinde oluyorlar” dedi. Mandalı “Çocuklarımız bizim yarınlarımız, aydınlığımız, geleceğimiz, umudumuzdur. Onlara hizmet etmek büyük mutluluk” derken, yaz spor okullarının 2019 yılında da farklı etkinlikler ilave edilerek devam edeceğini ifade etti.

 

 

SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

 

Mandalı’nın konuşmasının ardından  branşlar bazında tek tek sahneye davet edilerek tüm genç sporcularımıza sertifikaları, eğitimcilere de plaketleri verildi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ