AK Parti'nin yeni yönetimi mülakatla şekilleniyor

Yeniden ilçe başkanlığına atanan Abdullah Öğe başkanlığında oluşturulacak yeni yönetim için 70'ten fazla kişi başvururken, başvuru yapanlar AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yü

GÜNDEM 2.08.2018 14:10:00 0
AK Parti

İlçe başkanlığı görevini yürütürken, 24 Haziran seçimleri öncesi Tekirdağ milletvekili adaylığı için görevinden istifa eden ve seçimlerin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na atanan Abdullah Öğe başkanlığında yeni yönetimin oluşması için çalışmalar sürüyor.

 

 

TEK TEK GÖRÜŞÜYOR

 

 

25 kişilik yönetim için 70’ten fazla kişi başvururken, başvuran kişiler AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel başkanlığında oluşturulan heyet tarafından mülakata tabi tutuldu. Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin de hazır bulunduğu mülakatta İl Başkanı Cüneyt Yüksel yönetime girmek isteyen isimlerle tek tek görüştü. Yönetime girmek isteyen isimler arasında bazı iş adamı, sanayici ve müteahhitlerin de yer aldığı öğrenildi.

 

 

BELİRLİ KRİTERLER DE DİKKATE ALINIYOR

 

 

Yönetim için başvuran kişilerin isimleri sızmaya karşı sır gibi saklanırken, değerlendirmelerde yaş kriteri, bayan kriteri, demografik yapı ve meslek kriteri gibi kriterlerin de dikkate alındığı belirtildi. Eski yönetimde yer alan isimlerin yüzde 50’si yeni yönetimde de yer alırken, yeni yönetimde bayan sayısının da eskiye oranla fazla olacağı kaydediliyor.

 

 

YOĞUN BAŞVURULARIN NASIL ŞEKİLLENECEĞİ MERAK EDİLİYOR

 

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda oluşturulacak yeni yönetimde Fetö ve ÇESİAD soruşturmalarına takılan isimlerin yer alıp  almayacağı merak edilirken, 25 asil 13 yedekten oluşacak yeni yönetimin bu hafta il teşkilatında netlik kazanacağı, önümüzdeki hafta onay için genel merkeze gideceği ve onayın ardından kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ