TSO Meclisinden birliktelik çağrısı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olağan Temmuz ayı meclis toplantısı, Tekirdağ TSO Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda konuşan Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi

GÜNDEM 31.07.2018 13:14:00 0
TSO Meclisinden birliktelik çağrısı

Toplantıya Meclis Başkanı Hakan Şık, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Komite Başkanları katıldı. Meclis Başkanı Hakan Şık’ın açılış konuşmasının ardından  Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, gelen-giden evraklar, gelir-gider hesapları görüşüldü.

 

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

 

Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından konuşan Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay “Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu olarak, Valimiz, Milletvekilleri, STK Temsilcileri, Büyükşehir, Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy Belediye temsilcilerinin de olacağı birden fazla toplantıyı içeren çok seslilik çatısı altında bir çalışma üzerinde olduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu toplantılarımızdaki esas amacımız, Tekirdağ ve görev alanımız içerisinde bulunan Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy’deki yapmayı planladığımız projelerimizin detaylarını toplumu ilgilendiren tüm kesimlerle görüşerek ve ortak paydada buluşarak, birlikte ve bir arada adımlar atarak şehrimizi zenginleştirmek ve hak ettiği noktaya taşımak için gerekli adımların atılmasını sağlamayı hedefliyoruz. Meclis toplantımız vesilesiyle buradan Valimize, Milletvekillerimize, yerel ve merkezi yönetim temsilcileri ile STK temsilcilerine birlikteliğimiz hususunda çağrıda bulunduğumu belirtmek istiyorum. Bu hususta sizlerin de gerekli gördüğü sorun ve çözüm önerilerine dair iletmiş olduğunuz/olacağınız bilgilere ihtiyaç duyduğumuzu belirtiyor, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. “dedi. Dilek ve temenniler kısmında meclis üyelerinin iş hayatları ve sektörlerine dair bilgilerin paylaşılmasının ardından toplantı sona erdi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ