Çalışmaları tamamlanan yollar kullanıma açıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında stabilize malzeme ile zemini güçlendirilen yollar, sıcak asfalt veya sathi kaplama asfaltla kaplan

GÜNDEM 30.07.2018 17:49:00 0
Çalışmaları tamamlanan yollar kullanıma açıldı

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonunda Dereağzı Mahallesi 7008. Sokak Düdeyev Camii yolu ve Dereağzı Mahallesi 3022. Sokak kullanıma açıldı. Her iki sokakta 2 günde toplamda 4 bin ton stabilize malzeme, 41 ton bitüm ve 413 ton mıcırdan oluşan sathi kaplama asfaltıyla birlikte 340 ton stabilize malzeme ve 510 ton sıcak asfalt kullanıldığı açıklandı.

 

 

ÇALIŞMALAR 2 GÜN SÜRDÜ

 

 

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların ilk gününde, Dereağzı Mahallesi 7008 Sokak Düdeyev Camii yolu 3 bin ton stabilize malzeme ile zemin sağlamlaştırılarak 41 ton bitüm ve 413 ton mıcırdan oluşan sathi kaplama ile yapımı tamamlanarak kullanıma açıldığı açıklandı. Çalışmaların ikinci gününde ise Dereağzı Mahallesi 3022 Sokak zemini 340 ton stabilize malzeme ile sağlamlaştırılarak 510 ton sıcak asfaltla yapımının tamamlandığı belirtildi.

 

 

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

 

 

Asfalt çalışmalarının yaz döneminde aralıksız bir şekilde devam ettiğini dile getiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve acil öncelik tanınması gereken bölgeleri belirleyerek asfalt çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her gün yaklaşık 7 km yolu 4 km sıcak asfalt, 3 km sathi kaplama olmak üzere tamamlayarak kullanıma açıyoruz. Dereağzı Mahallesi 3022 Sokak sıcak asfaltla kaplanırken, Düdeyev Camii yolumuz sathi kaplama asfaltla kaplandı. Bölgede vatandaşlarımızdan gelen talepleri de dikkate alarak yürüttüğümüz çalışmalarımız devam edecek" dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU