'Yeni eğitim öğretim yılına hazırız'

Çerkezköy Gülerçin Koleji tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı hazırlıkları için kahvaltı etkinliği düzenlendi. Çerkezköy Gülerçin Koleji Kurucusu Sait Bülent Gülerçin, Çerk

GÜNDEM 30.07.2018 15:56:00 0

Okulda düzenlenen kahvaltıda konuşan Çerkezköy Gülerçin Koleji Kurucusu Sait Bülent Gülerçin, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmenlere başarılar diledi. Gülerçin, "İyi bir eğitim öğretim yılı olmasını diliyorum. Arkadaşlarımızın gözlerinden okuyabiliyorum. Hepsi heyecanlı, yeni bir döneme girmenin heyecanı içinde. Biz bu yıl da yine aynı his ve  heyecanla eğitim ve öğretime devam edeceğiz. Ön çalışmalarımıza başladık. Bu çok önemli bir konu. Öğretmenin heyecanı isteği önemli. Önceden sistematik bir şekilde planlama yapmak, bunlar önemli. Bunun  yanı sıra kendimize has olan uygulamalarımızla da öğrencimizi hem sosyal hayata hem akademik başarıya yönlendiriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda gerçekten iyi bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Hatta Türkiye'nin en iyi okullarından olduğumuzu iddia ediyorum. Çünkü özellikle ortaokulda öğrencilerimiz arasında seçme yapmadan her seviyede kayıt alıyoruz. Ayrımcılık yapmıyoruz. Sınıflarımız başarıyı yakalıyor. Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

 

"BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

 

 

Akademik kadrosunun her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük başarılara imza atacağına yürekten inandığını belirten Çerkezköy Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü de, "Öğretmenlerimiz ve yardımcı personellerimizle tam kadro olarak yeni eğitim öğretim yılına hazırız. Aynı zamanda 2017-2018 eğitim öğretim yılında başarılarla dolu bir dönem geçirdik. 30 Temmuz Pazartesi günü itibari ile yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklarımız başladı” dedi. Eğitimin ciddi bir iş olduğunu dile getiren Kürklü “Sistemli ve planlı olmak gerekir. Bundan dolayıdır ki biz 30 Temmuz itibari ile yeni dönem hazırlıklarına başladık. 1 buçuk ay boyunca yeni eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıklarımızı yapacağız. Gerek akademik çalışmalar, gerek sosyal etkinlikler açısından bütün planlamamızı yapacağız. Geçen 9 yıl içerisinde bakıldığında bu büyük başarılara imza atmamızın temel sebebi sistemli ve planlı çalışmamız. Eğitim planlı olmayı, sistemli olmayı gerektirir" dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ