Kültür Merkezi yükseliyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından 13 Haziran'da temeli atılan Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı devam ediyor.

GÜNDEM 30.07.2018 15:37:00 0
Kültür Merkezi yükseliyor

Çok amaçlı Kültür Merkezi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında kaba inşaatta iki ay içerisinde ikinci kata kadar gelindiğini belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan “Yaklaşık 2 Milyon TL yatırım bedeli olan Kültür Merkezi projesi içerisinde sağlık merkezi, muhtarlık, nikâh salonu, düğün salonu, kafeterya ve teras katı olmak üzere mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı” dedi.

 

 

“MAHALLEYE DÖNÜŞEN YERLEŞİM YERLERİ GELİŞECEK”

 

 

Tekirdağ’ın büyükşehir statüsüne geçmesiyle ilçede köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin gelişeceğini kaydeden Uyan “İlimizin büyükşehir statünse kavuşmasıyla köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirledik. İhtiyaçlarımız arasında en önemlisi olan kültür saraylarının temellerini attık. İki ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatımızda ikinci kata kadar gelindi. İnşaatımız kısa süre içerinde tamamlanacak. Çeşmeli ve Türkmenli Mahallelerimizde temeli atılan Kültür Merkezlerimizle ilçemizin ve köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim yerlerimizin gelişmesini sağlayacağız” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ