Banyo penceresinden atlayarak intihar etti

Kapaklı'da yaşayan ve Cumartesi günü Çerkezköy'de yaşayan ablasına misafirliğe giden 21 yaşındaki Songül Silmen, iddiaya göre ablasının evinde kendisini banyo penceresinden atarak intihar etti.

GÜNDEM 29.07.2018 18:05:00 0
Banyo penceresinden atlayarak intihar etti

Kapaklı’da ailesi ile birlikte yaşayan 21 yaşındaki Songül Silmen, Cumartesi günü Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta yaşayan ablasının evine misafirliğe gitti.

 

 

KURTARILAMADI

 

 

İddiaya göre akşam saatlerinde ağlayarak kendisini banyoya kilitleyen ve ablası ile eniştesinin tüm ısrarlarına rağmen kapıyı açmayan 21 yaşındaki Songül Silmen, 6’ncı katta bulunan evin banyo penceresinden atladı. Ağır yaralanan ve ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Songül Silmen, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

 

 

AİLESİ ACI HABERLE YIKILDI

 

 

Olay yerine gelen nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Edip Emre Gürol inceleme yaparken, genç kızın ailesi ve yakınları hastaneden gelen acı haberle yıkıldı. Silmen’in cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çerkezköy polisi ve savcılık olayla ilgili soruşturma başladı. Kapaklı’da yaşayan ve hafta içi Ergene’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Onur Kırmacı’nın eski kız arkadaşı olduğu öğrenilen Songül Silmen’in, eski erkek arkadaşının ölümünden sonra girdiği bunalım sonucu intihar ettiği iddia edildi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ