Belediye personelleri sağlık kontrolünden geçirildi

Çorlu Etik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi tarafından Çorlu Belediyesi personellerine "İş Sağlığı ve Güvenliği Portör Muayenesi" yapıldı.

GÜNDEM 27.07.2018 16:27:00 0
Belediye personelleri sağlık kontrolünden geçirildi

Çorlu Belediyesi personellerine “İş Sağlığı ve Güvenliği Portör Muayenesi” yapıldı. Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. Genel Müdürü İskender Coşkun yaptığı açıklamada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayınlanan “Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik” kapsamında yapılan muayenelerin Çorlu Etik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi tarafından düzenlendiğini belirtti.

 

 

MUAYNELERİ TAMAMLANDI

 

 

Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde çalışan işçiler, 6331 sayılı yasa kapsamında sağlık kontrolünden geçirildi. Bağlı oldukları birimler esas alınarak düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği Portör Muayenesi” kapsamında işçilere kan ve idrar tahlili, akciğer filmi, EKG, tansiyon, röntgen ve işitme testi tetkikleri yapıldı. Coşkun, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konularına önem verdiklerini ve portör muayenelerinin tamamlandığını dile getirdi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ