'Hizmetin engellenmesini çukurlara çiçek dikerek kutlamışlar'

Bozuk yollardaki çukurlara ayçiçeği eken AK Parti Gençlik Kolları'na cevap veren CHP Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, Karaağaç'taki asfalt şantiyesinde AK Partililerin şikaye

SİYASET 26.07.2018 14:54:00 0

CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, bozuk yollardaki çukurlara ayçiçeği eken AK Parti Gençlik Kollarına cevap verdi.

 

 

“HİZMETİN ENGELLENMESİNİ ÇUKURLARA ÇİÇEK DİKEREK KUTLAMIŞLAR”

 

 

AK Partililere yazılı açıklama ile cevap veren Yasin Eski, AK Partililerin şikayeti üzerine Valilik oluru ile faaliyeti durdurulan Karaağaç’taki asfalt şantiyesine de değinerek “AK Parti Kapaklı Teşkilatının Kapaklı ve mahallelerinde toplam 70 Km civarında yolun asfaltlamasının yapılmasını sağlayacak, asfaltlama bittikten sonra kaldırılacağı noter onaylı şantiyenin kapatılması yönünde harcadığı efor ile burnumuzun dibine planlanan Termik santralin yapılmaması yönünde harcamadığı efor hepimizin takdiridir. Şantiyenin yapılmasının durdurulması beraberinde görüyoruz ki başarı zannettikleri bu hizmetin engellenmesini çukurlara çiçek dikerek kutlamışlar” dedi.

 

 

“TERCİHLERİNİZİ GÖZDEN GEÇİRMELİSİNİZ”

 

 

AK Partililere seslenen Eski “Çiçek dikmek ise yapmak istediğiniz buyurun ilçemizin dört bir yanına yaptığımız parkların kapısı sonuna kadar açık. Halkımızın sağlığı ise kaygınız buyurun 50 yıl zehir üretecek termik santralin yapılmaması yönünde verdiğimiz mücadelede saflarınız hazır. Vatandaşın sağlığını ve geleceğini etkileyecek termik santral için hayır demek varken evet dediniz, yine vatandaşın yolunun yapılması için kurulan asfalt şantiyesine evet demek yerine hayır dediniz ve hizmeti engellediniz. Sanırım evet ve hayır tercihlerinizi gözden geçirmelisiniz” dedi.

 

 

“HİZMET İÇİN MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

 

Kapaklı Belediyesi’nin yapmaya çalıştığı hizmetleri engelleme çabalarının toplumun iradesine toslayacağı noktasında bir şüphelerinin olmadığını kaydeden Eski “Hizmet için mücadele etmeye, engelleri aşıp Kapaklı halkı ile buluşturmaya şartlar ne olursa olsun devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU