Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne atandı

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi'nin 25/07/2018 Tarihli ve 1000 Sayılı Adlî Yargı Kararnamesi açıklandı. Tekirdağ ve ilçelerinde bazı hakim ve savcıların görev yeri değişti. Lüleburga

GÜNDEM 26.07.2018 11:23:00 0
Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği

Tekirdağ hakimlerinden Eyüp Taşar ile Celal Peker Edirne Hakimliği’ne atanırken, Tekirdağ Hakimi Tülay Şafak ise Tekirdağ Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atandı.

 

 

BAŞSAVCI VEKİLLİĞİNE ATANDI

 

 

Tekirdağ Cumhuriyet Savcılarında Sefa Ertunç İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na, Ulvi Kardeş İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na, Erdal Eren Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne atanırken, Erdek Cumhuriyet Savcısı Semra Saydam Örün Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. İstanbul Anadolu Hakimi Mehmet Günaydın ile Ermenek Hakimi Sevdiye Sancaklı da Tekirdağ Hakimliği’ne atandı.  

 

 

HAKİM VE SAVCILARIN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

 

 

Maden Hakimi Nuray Çam Abacıoğlu, Saray Hakimliği’ne atanırken, Çorlu’da da bazı hakim ve savcıların görev yeri değişti. Saray (Çorlu) Hakimi Nur Çebi Yargıtay Tetkik Hakimliği’ne atanırken, Çorlu Hakimlerinden Kadriye Atalay Kahraman Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Yıldız Gürzsoy Van Hakimliğine, Menderes Akar Bayburt Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na, Sümeyye Gözde Tekin İstanbul Hakimliğine, Betül Gümüş Kısak Muş Hakimliğine, Kasım Alpay Yargıtay Tetkik Hakimliği’ne atandı. Şebinkarahisar Hakimi Devrim Yetişkin de Çorlu Hakimliği’ne atandı.

 

 

FARKLI YERLERE ATANDILAR

 

 

Çorlu Cumhuriyet Savcılarından Bekir Sel Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine, Erman Güner Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na atanırken, Fethiye Cumhuriyet Savcısı Bahadır Ayaydın da Çorlu Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.

 

 

HAYRABOLU, MALKARA VE ŞARKÖY’DEKİ ATAMALAR

 

 

Marmaraereğlisi Hakimi Yakup Güllü Ceyhan Hakimliği’ne atanırken, Marmaraereğlisi Cumhuriyet Savcısı Muhammed Özolu da İstanbul Anadolu Hakimliği’ne atandı. Kilis Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Demir Malkara Cumhuriyet Savcılığı’na atanırken, Malkara Hakimi Ali Kemal Gülay da Denizli Hakimliği’ne atandı. Ceylanpınar Hakimi Niyazi Öncü de kararname ile Malkara Hakimliği’ne atanırken, Kağızman Cumhuriyet Savcısı Oğuz Çolpa da Şarköy Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Hayrabolu Cumhuriyet Savcısı Emre Kara ise Hakkari Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı.

 

 

İDARİ YARGIDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

 

 

İdari Yargı Kararnamesi ile de Tekirdağ Vergi Mahkemesi Üyesi Mehmet Fatih Yelço İstanbul Vergi Mahkemesi Üyeliğine, Tekirdağ İdare Mahkemesi Başkanı Mikail Kılıç Isparta İdare Mahkemesi Başkanlığına, Erzurum İdare Mahkemesi Başkanı Türker Karavaizoğlu Tekirdağ İdare Mahkemesi Başkanlığına, Tekirdağ Vergi Mahkemesi Üyesi Billur Caner Dinler İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Üyeliğine, Tekirdağ İdare Mahkemesi Üyesi Sündüs Kurtoğlu İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Üyeliğine, İstanbul Vergi Mahkemesi Üyesi Tekirdağ Vergi Mahkemesi Üyeliğine, İstanbul İdare Mahkemesi Üyesi Murat Kurt Tekirdağ İdare Mahkemesi Üyeliğine, İstanbul Vergi Mahkemesi Üyesi Tuba Yiğit Tekirdağ Vergi Mahkemesi Üyeliğine atandı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU