Yeni branşlarda kurslar açılacak

Yıl boyunca çeşitli branşlarda kurs açan Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi yeni branşlarda kurs açmaya devam ediyor. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, "Eylül ayında tüm usta Ã?

GÜNDEM 24.07.2018 21:14:00 0
Yeni branşlarda kurslar açılacak

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman yeni branşlarda kursların açılacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

EYLÜL AYINDA AÇILACAK

 

Yaz dönemi için de birçok branşta kursun açıldığını dile getiren Çerkezköy Halk Eğitimi Müdürü Necmi Akman , "Yaz dönemi için birçok kursumuzu faaliyete geçirdik. Bilgisayar kursu, AutoCAD, İngilizce branşlarında kurslarımızı açtık. Önümüzdeki yıl için yeni branşlarda kurslarımızı açacağız. Eylül ayından tüm usta öğretmenlerimiz ve öğreticilerimiz ile birlikte alan taramasına çıkıp vatandaşlarımızın istedikleri kurslarla ilgili talepleri toplayacağız. Tüm talepler değerlendirilerek vatandaşlarımıza en yakın ve en uygun alanda kurslarımızı oluşturmayı planlıyoruz. Şuan talep toplama işlemimiz devam ediyor. Eylül ayının ikinci yarısından itibaren kurslarımız başlayacak" dedi.

 

HAZIRLIK KURSLARI BU YIL DA DEVAM EDECEK

 

Lise Mezunu olup üniversiteye yerleşemeyen ve açık lise son sınıf öğrencileri için hazırlık kurslarının bu yıl da devam edeceğini dile getiren Akman, "Üniversite sınavına hazırlanan Lise Mezunu olup da üniversiteye yerleşemeyen ve açık lise son sınıf öğrencileri için hazırlık kurslarımız bu yıl da tüm ciddiyetiyle devam edecek" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ