Bakıma muhtaç vatandaşa 'Evde Bakım Hizmeti'

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından "Yeter ki senin yüzün gülsün" sloganıyla hayata geçirilen Evde Bakım Hizmeti, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. 2015 yılında hayata geçirilen ve 3

GÜNDEM 24.07.2018 17:53:00 0
Bakıma muhtaç vatandaşa

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Evde Bakım Hizmeti 65 yaş üzeri bakıma muhtaç vatandaşlara hizmet vermeye devam diyor.

 

 

4 KİŞİDEN OLUŞAN UZMAN EKİP ÇALIŞIYOR

 

 

65 yaş üzeri yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlar için başlatılan hizmet kapsamında genel ev temizliği, kişisel bakım ve hastaların yaşadıkları ortamların sağlık koşullarına uygun hale getirildiği belirtildi. Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde 4 kişiden oluşan uzman ekip, tarafından gerçekleştirilen hizmetin, vatandaşlar için ücretsiz olarak hayata geçirildiği ifade edildi. Aynı zamanda ekipler tarafından Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi’nden alınan yemeklerin her gün vatandaşlara ulaştırıldığı açıklandı.

 

 

200 VATANDAŞA EVDE BAKIM HİZMETİ

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından aylık ortalama 200 yaşlı, engelli, kimsesiz veya bakıma muhtaç vatandaşa evde bakım hizmeti verildiği açıklandı.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN