Tren kazasında ölen Arda'nın ismi yaşatılacak

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi ve Sarılar Mahallesi arasında meydana gelen tren kazasında babası Hakan Sel ile birlikte hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in (9) adı, Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nde kurula

GÜNDEM 24.07.2018 14:10:00 0
Tren kazasında ölen Arda

Çorlu'da 8 Temmuz'da 24 kişinin öldüğü, 341 kişinin de yaralandığı tren kazasında, trenin kalkış noktası olan Edirne'nin Uzunköprü İlçesi’nden de 12 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi yaralandı. Kazada babası Hakan Sel ile birlikte hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel, Uzunköprü'de gözyaşları arasında toprağa verildi. Barcelona'da oynama hayali olan Oğuz Arda, tabutuna Barcelona forması ve Galatasaray atkısı konularak son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

İsmi Oğuz Arda Sel Olacak

 

 

Uzunköprü Belediyesi, ilçede küçük yaştan itibaren programlı, bilinçli ve iyi sporcular yetiştirmek için kuracağı futbol akademisinin ismini “Oğuz Arda Sel Futbol Akademisi” koyacağını duyurdu. Başkanı İşbilen kuruluş çalışmaları süren akademinin en kısa süre içinde açılışını gerçekleştireceklerini belirtirken, "Tren kazasında yitirdiğimiz Oğuz Arda Sel'in ismini yaşatmak için, yakında açacağımız Uzunköprü Belediyesi Futbol Akademisi'nin adı Oğuz Arda Sel Futbol Akademisi olacaktır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Haber / Özge MERİÇ