17 mahallede ilkyardım eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Şarköy'ün Eriklice Mahallesi'nde ilk yardım eğitimi düzenlendi.

GÜNDEM 23.07.2018 17:54:00 0
17 mahallede ilkyardım eğitimi

İlkyardım eğitiminin 17 mahallede uygulanacağı belirtildi. Eğitime mahalle sakinlerinin yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

 

 

“SOSYAL KÜLTÜREL FAALİYETLERE DE BAŞLADIK”

 

 

Eğitimde konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kurulalı dört sene üç ay oldu. Kurucu Belediye Başkanı olarak bugüne kadar birçok çalışmamız oldu. Altyapı çalışmalarına ağırlık verdiğimiz ilk dönemlerin ardından artık sosyal ve kültürel faaliyetlere de başladık” dedi.

 

 

“İLKYARDIM EĞİTİMİ HAYAT KURTARACAK”

 

 

17 mahallede bu eğitimleri vereceklerini söyleyen Albayrak “ Hepimizin başına gelebilecek durumlar için ilk yardım eğitimi almak hayat kurtarıcı olacaktır. İlkyardıma ihtiyaç duymayacağımız günler temennisi ile güzel sağlıklı günler diliyorum" dedi. Albayrak’ın konuşmasının ardından Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Psikolog Dr. Pervin Tunç ilkyardım konusunda mahalle sakinlerine bilgi verdi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ