AFAD feci kaza ile ilgili çalışmaları değerlendirdi

Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Uzunköprü - Halkalı seferini yapan yolcu treninin 8 Temmuz 2018 tarihinde Sarılar Mevkii'nde  yaptığı feci kaza ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. K

GÜNDEM 19.07.2018 16:10:00 0
AFAD feci kaza ile ilgili çalışmaları değerlendirdi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nda yapılan toplantıda, Tekirdağ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Müdahale Dairesi Başkanı Abdülkadir Tezcan, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 1. Bölge Müdür Yardımcısı Levent Meriçli, İstanbul AFAD Birlik Müdürü Tezcan Bucan ve 26 Hizmet Grubu Temsilcileri yer aldı.

 

 

GÖRÜŞMELER DÜZENLENDİ

 

 

Tren kazasının nasıl meydana geldiği ve yapılan müdahale çalışmaları ile ilgili genel bir sunum gösteriminin yapıldığı 1. oturumda, Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nin yürüttüğü çalışmalar ile ilgili görüşme yapıldı. Olay mahallinde ve Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nde görev yapan Türkiye Afet Müdahale Planı hizmet gruplarının çalışmaları ayrıntılı olarak ele alındı. Toplantının 2. oturumunda tren kazası ile ilgili, olay yeri yönetimi,  sevk ve koordinasyon, birimler arasındaki ihbar, haber alma ve bilgi akışı konularında görüşmeler yapıldı.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ