"Vatandaşımız ile birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Önder'i ağırladı. Ziyarette Mustafa Önder, İrfan Mandalı'yı Kazak G

GÜNDEM 19.07.2018 11:56:00 0
"Vatandaşımız ile birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz"

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Önder, dernek yönetimi ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.

 

 

"BİZ BİRİZ, BERABERİZ"

 

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknik şöleninin bu yıl 29 Temmuz Pazar günü Kazak Gölü'nde düzenleneceğini dile getiren Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Önder, "Etkinliği hemşehri derneği olarak düzenliyoruz fakat, tüm Kapaklı halkının da davetli olduğunu bilmesini isterim. Çünkü biz; biriz, beraberiz. Böyle etkinliklere her zaman maddi manevi desteği olan sayın Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı da aramızda görmekten onur duyacağız" ifadelerini kullandı. 

 


 

"BİRLİKTE AĞLAYIP BİRLİKTE GÜLÜYORUZ"

 

 

Kapaklı Belediye Başkanı olarak hemşehri derneklerinin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu dile getiren İrfan Mandalı da, "Biz, Kapaklı’da yaşayan 120 bin vatandaşımız ile birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz. İçerisinde Türkiye’nin her yerinden vatandaşları barındıran bir ilçenin Belediye Başkanı olmaktan gurur duyduğumu da belirtmek isterim. Nereli olursak olalım, hepimiz Kapaklı’da yaşıyoruz ve hepimiz Kapaklılıyız.’’ dedi. Konuşmaların ardından dernek yönetimi ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu ziyaretin ardından dernek yönetimi Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen'i de makamında ziyaret ederek, şenliğe davet etti.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU