Standartlara uymayan şezlonglar kaldırıldı

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Kumbağ Mahallesi sahilinde Süleymanpaşa Belediyesi'nin belirlediği standartlara uymayarak fazladan konulan şezlonglara el konuldu.

GÜNDEM 17.07.2018 14:37:00 0
Standartlara uymayan şezlonglar kaldırıldı

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından yapılan denetimlerde sahil boyunca izinsiz olarak yüksek fiyatlarla şezlong kiralandığı ve standartların üzerinde yer işgali yapıldığı tespit edilen şezlonglara el koyulurken, şezlong kiralayan kişiler hakkında da işlem yapıldı.

 

UYARILARA RAĞMEN DEĞİŞMEDİ

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Bugün burada yapılan çalışmada daha önceden yaptığımız denetimlerimizde uyarılara rağmen herhangi bir değişime gitmeyen, yüksek fiyatlarla şezlong kiralayıp fazladan şezlonglarla sahili işgal eden kişiler hakkında işlem yapıldı. Bizler şehrimiz için önemli turizm yerlerinden biri olan Kumbağ’da bu şekilde görüntüler görmek istemiyoruz. Kumbağ her geçen gün güzelleşmeye devam edecek. Yapılan çalışmalarımız da bu doğrultuda” dedi.

 

DESTEK VERDİLER

 

Kumbağ’ın yanı sıra Süleymanpaşa sınırları içinde denetimlerin aralıksız süreceği açıklanırken, izinsiz çalışan işletmeler ve kişiler yüzünden sahilleri özgürce kullanamayan tatilciler ise uygulamayı memnuniyetle karşılayıp ekiplere destek verdi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ