Yaz spor okulları başladı

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları tarafından ücretsiz Taekwondo ve Voleybol Yaz Okulları başladı.

GÜNDEM 16.07.2018 18:51:00 0
Yaz spor okulları başladı

Yaz spor okullarının çocukların tatil dönemi boyunca serbest zamanlarında spor  yaparak sosyal ve fiziksel  gelişimlerine katkıda bulunacağını belirten Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, Taekwondo ve Voleybol Yaz Okullarının başladığını açıkladı.

 

 

YAZ SPORU TAEKWONDO

 

 

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Yaz Spor Okulu'nun Antrenör Bülent Karagün eğitmenliğinde pazartesi 12:00-15:00 saatleri arasında salı, perşembe 15:00-18:00 saatleri arasında Gençlik Merkezi'nde devam ettiğini açıklayarak, Kore kökenli bir uzak doğu savunma sporu olan Taekwond eğitiminin, kişiye kendine güven, soğukkanlılık, disiplin, güzel ahlak ve alçak gönüllülük öğrettiğini belitti. 

 

 

EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

 

 

Voleybol'un ortadan bir file ile ayrılmış olan dikdörtgen sahada, topun pas, plase, smaç, manşet gibi vuruşlarla karşıya geçirilmesine dayanan olimpik oyun olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, Voleybol eğitimlerinin Voleybol antrenörü İbrahim Fındık tarafından verildiğini belirtti. Voleybol eğitimlerinin 8-11 yaş salı, perşembe günleri 10:00-16:00 saatleri arasında İsmet İnönü Spor Salon’unda, 13-18 yaş pazartesi, çarşamba, cuma 09:00-12:00 saatleri arasında Atatürk Spor Salonunda, 8-12 yaş pazartesi, çarşamba, cuma 16:00-19:00 saatleri arasında eski Namık Kemal Lisesi Spor Salon’unda devam ettiği bildirildi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ