Tavla turnuvasında mücadele ettiler

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Tavla Turnuvası'nın bu yıl 2'ncisi düzenlendi. 32 kişinin mücadele ettiği turnuvada Serkan Çalışır birinci ol

SPOR 16.07.2018 13:34:00 0
Tavla turnuvasında mücadele ettiler

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Tavla Turnuvası’nın bu yıl 2’ncisi düzenlendi. Cumartesi günü Butik Tunalı Hotel’in giriş katında düzenlenen turnuvaya 32 kişi katıldı.

 

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

 

Oynanan müsabakaların ardından Serkan Çalışır turnuvanın birincisi olurken, Metin Erikler ikinci ve Nurettin Gürbüz üçüncü oldu. Karşılaşmaların ardından dereceye girenlere ise ödülleri turnuva tertip komitesi tarafından verildi.

 

 

BU YIL 2’NCİSİ DÜZENLENDİ

 

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, geçtiğimiz yıl ilkini düzenledikleri turnuvayı geleneksel hale getirerek bu yıl 2’ncisini düzenlediklerini belirterek “Dernek olarak ilçemizin sosyal kültürel hayatına da canlılık kazandırmak, yenilikler getiriyoruz. Tavla turnuvaları ülkemizin çeşitli yerlerinde çeşitli sivil toplum örgütleri, belediyeler, bağımsız yapılanmalar tarafından da düzenlenmektedir. Biz de dernek yönetimi olarak geçtiğimiz yıl böyle bir karar aldık ve ilkini gerçekleştirdik. Bu yıl da geleneksel hale getirip ikincisini gerçekleştirdik” dedi. Turnuvaya katılanlara teşekkür eden Akay, dereceye girenleri de tebrik etti.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN