Şehitler dualarla anıldı

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kapaklı'da saat 11:00'da Karaağaç Mahallesi'ndeki şehitlik ziyaret edilerek şehitler için dualar edildi. Öğle namaz?

GÜNDEM 15.07.2018 18:30:00 0
Şehitler dualarla anıldı

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kapaklı’da saat 11:00’da Karaağaç Mahallesi’ndeki şehitlikte anma programı düzenlendi.

 

ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİLER

 

Şehitlik ziyaretinde 2012 yılında Tunceli’de şehit düşen Er Kadir Dadaş ve 2015 yılında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde şehit düşen Piyade Er Emrah Çalkın’ın mezarlarını ziyaret eden protokol ve vatandaşlar tüm şehitler için dua etti. Kur’an-ı Kerim’in okunması ve Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş eşliğinde dua edilmesi ile sona eren programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanvekili Ender Dubaz, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, Karaağaç Belediye Eski Başkanlarından İsmet Şimşek, şehit aileleri, gaziler, muhtarlar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

 

Saat 11:00’da şehitlikte düzenlenen anma programının ardından öğle namazı öncesinde de Mevlana Camii’nde tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutularak dualar edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ