Atatürk Anıtı'nda evlenme teklifi

 Tekirdağ Çorlu'da yaşayan 27 yaşındaki İbrahim Hızarcı, kız arkadaşı 23 yaşındaki Merve Sert'e, Çorlu meydanında yüzlerce kişinin önünde evlenme teklifi etti. Mutluluk gözyaşı döke

GÜNDEM 12.07.2018 19:06:00 0
Atatürk Anıtı

İbrahim Hızarcı, kız arkadaşı Merve Sert'e bir sürpriz yaparak Omurtak Caddesi Atatürk Meydanı'nda evlilik teklifi etti. Önce bir firmayla anlaşıp, meydanı çiçeklerle, kalp şeklindeki kırmızı balonlarla süsleten Hızarcı, kız arkadaşına meydanda buluşma teklif etti. Teklif üzerine meydana gelen Merve Sert, büyük şaşkınlık yaşarken, İbrahim Hızarcı, hazırlanan kalpli balon ve mumlar eşliğinde evlenme teklifi etti. Ne olduğunu anlamaya çalışan Merve Sert, gözyaşlarına hakim olamayarak, teklife 'Evet' cevabını verdi. Çiftin bu mutlu gününe ortak olan vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

Hızarcı, "Uzun bir süredir Merve'ye evlilik teklifi planlarım vardı. Bunun için birçok plan ve proje gerçekleştirdim fakat en güzelinin de Atatürk Meydanı'nda Atatürk Anıtı önünde olacağını düşündüm. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Farklı bir duygu yaşadığını belirten Merve Sert, "Çok şaşırdım, hiç beklemiyordum. Çok mutlu oldum" dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ