15 Temmuz etkinlikleri belirlendi

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kapaklı'da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yarın şehitler ormanını ziyaret ile başlayacak olan etkinlikler, Pazar günü yapılac

GÜNDEM 12.07.2018 15:42:00 0
15 Temmuz etkinlikleri belirlendi

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlenecek. Yarın saat 11:15’da 15 Temmuz Ormanı’nın ziyaret edilmesi ile başlayacak olan etkinlikler kapsamında 15 Temmuz Pazar günü saat 11:15’da şehitlerin kabirleri ziyaret edilecek. Mevlana Cami’nde öğle namazı öncesi de şehitleri için mevlid-i şerif okutulacak.

 

 

ANMA PROGRAMI İLE SONA ERECEK

 

 

Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Pazar günü saat 19.00'da Eski Belediye Meydanından başlayarak '' Milli Birlik'' yürüyüşü düzenlenecek. Eski Belediye Meydanı’ndan başlayacak olan yürüyüş Cambazlar Caddesi, Yıldız Caddesi, Mustafa Bakkal Meydanı, Zengin Caddesi, Yaşar Doğu Caddesi, Pınar Bulvarı’nın ardından belediye meydanında sona erecek. Yürüyüş ve programlarda sadece Türk bayrağının bulundurulacağını belirten yetkililer “Etkinlikler ve Anma programı düzenlenecek yürüyüşün ardından saat 20.00 'da Eski Belediye Meydanı'nda devam edecek” dedi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ