'Hizmet götürmek istiyorlarsa dal-çık yapsınlar'

Karaağaç Mahallesi'nde kurulan asfalt şantiyesi önünde gazeteci Şaban Kardeş'in sorularını yanıtlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Partililere seslenerek "Hizmet götürmek

GÜNDEM 11.07.2018 18:54:00 0

Karaağaç Mahallesi’ne kurulan asfalt şantiyesi nedeniyle AK Partililer tarafından eleştirilen ve yaptığı basın açıklaması ile eleştirilere cevap veren Kapaklı Belediye Başkan ı İrfan Mandalı dün de bahse konu asfalt şantiyesi önünde gazeteci Şaban Kardeş’in sorularını yanıtladı.

 

DEĞİL 3 DÖNEM 13 DÖNEM BİLE BAŞKANLIK YAPAR

 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve bazı AK Partili meclis üyelerinin asfalt şantiyesi ile ilgili eleştirilerde bulunduğunu anımsatan Mandalı “Burada basın açıklaması yaptılar. Negatif olduklarını ve bilgi sahibi olmadıklarını düşünüyorum. 15 Temmuz’dan 3 gün sonra ben meydana indiğimde ’15 Temmuz’da neredeydin’ diyerek beni yuhlatan arkadaşların 30.03.2019 yerel seçimlerini baz alarak insanları eyleme davet ettiklerini görüyorum.  Arkadaşlar bunu yapmaya devam ederse, İrfan Mandalı üç dönem değil 13 dönem belediye başkanlığı yapar” dedi.

 

ONLAR DA GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNSUNLAR

 

AK Partililere seslenen Mandalı “Hizmeti götürmek istiyorlarsa çevre yolundaki rezilliği gördünüz. Dal-çık yapın diyoruz. Onu başaramadılar. Servisler nedeniyle 24 saatin 7 saati trafik yoğun. Biz buradaki yerel yönetim olarak hizmet ağını götürmeye devam edeceğiz, onlar da bu konuda gerekli girişimlerde bulunsunlar. Ben dal-çık ile ilgili yazıyı gönderdim. İnşallah başkanlık sistemindeki hizmetleri Kapaklı’ya getirmeye devam ederiz. Dört yaşında ilçeyiz. Sağduyulu olmalarını istiyorum. Kötü parti yoktur. Kötü yönetici vardır. Bunu beyinlerine yerleştirsinler. Yönetici arkadaşlarını iyi seçsinler, hangi partili olursa olsun Kapaklı sevdalısı olsun, 120 bini kucaklayan insanları seçmeye devam etsinler” dedi.

 

“MEYDANDA ÖZGÜRCE KONUŞAMIYORLAR”

 

AK Partili belediye meclis üyelerini termik santralle ilgili toplantılara ve gezilere davet ettiklerini belirten Mandalı “Meydanda bilgilendirme ve mahallelerde bilgilendirme toplantılarına davet ettik. Meydanda özgürce konuşamıyorlar. Sağlık bizim için önemlidir. Yol okul yapabilirsin, sağlık olmadıktan sonra bu dünyadan erken göç edersin” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ