Mutlukent'ten özel insanlara iş imkanı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Türkan Saylan Parkı Mutlukent Sahil Çay Bahçesi'nde engelli vatandaşların istihdam sorununa çözüm bulabilmek için vatandaşlarla buluştu. Süleymanpa?

GÜNDEM 11.07.2018 15:50:00 0
Mutlukent

Türkan Saylan Parkı Mutlukent Sahil Çay Bahçesi’nde engelli vatandaşlarla bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, engelli vatandaşların Mutlukent Çay Bahçeleri'nde iş imkanı bulabileceğini belirterek, “Paylaşmaya engel yok” yazılı tişörtleri sahiplerine teslim etti.

 

 

 

"ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIK"

 

 

 

Sahil Çay Bahçesi’nde engelleri ortadan kaldırmak için vatandaşlarla buluştuğunu dile getiren Eşkinat, Mutlukent Çay Bahçeleri sayesinde engelli vatandaşların istihdam sorununa bir nebze de olsa çözüm olunacağını ve bu sayede özel sektörde iş bulunabileceğini açıkladı. “Paylaşmaya engel yok” yazılı tişörtleri sahiplerine teslim eden Eşkinat, “Bugün Mutlukentler toplumun sosyalleşmesi için önemli bir adım daha attı. Engel tanımadığını gösteren kardeşlerimiz Mutlukentlerde çalışmaya başlıyorlar. Bundan sonra yeni arkadaşlarımız ile çaylarımız, tostlarımız daha güzel, Mutlukentlerimiz daha da özel olacak. Onların artık bir işi var. Onlar Mutlukent personeli. Biz de onlarla beraber artık daha mutluyuz” dedi.

 

 

PAYLAŞMAYA ENGEL YOK
 

 

Vatandaşların proje ile ilgili duyarlı olacağına inandığını dile getiren Eşkinat, “Biz bu projeyi çok önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda çok duyarlı olacağını biliyorum. Önümüzdeki günlerde topluma kazandırdığımız, iş sahibi olmalarını sağladığımız çocuklarımızla Mutlukentlerde daha güzel zamanlar yaşayacağız. Onlar bizim çocuklarımız. Paylaşmaya engel yok” dedi. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin şirketi Mutlukent tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında engel tanımayan personeller Eşkinat’tan tişörtlerini alıp resmi olarak istihdam edilerek göreve başladı.

 

 

Haber / Özge MERİÇ