500'den fazla kişi müracaat etti

Kapaklı Belediyesi tarafından Psikolojik Danışmanlık Hizmeti kapsamında Kapaklı Belediyesi Psikoloğu Ceren Sayın'a 500'den fazla kişi psikolojik danışmanlık için müracaat etti. Hizmetin ücretsi

GÜNDEM 10.07.2018 17:18:00 0
500

Kapaklı Belediyesi tarafından Psikolojik Danışmanlık Hizmeti kapsamında verilen hizmete 500'den fazla kişi tarafından müracaat edildiği ve bu ücretsiz hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların randevu almaları gerektiği açıklandı.

 

 

"RANDEVU ALARAK HİZMETTEN YARARLANABİLİRSİNİZ"

 

 

Psikolojik Danışmanlık hizmetinin randevu sistemi ile çalıştığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Toplumumuzda ; gündelik yaşadığımız sıkıntılar arttıkça bizimde bu durumdan etkilenme olasılığımız artıyor ve bu durum psikolojimize yön veriyor. Zaman zaman kaygılanabiliriz, kendimizi üzgün , çaresiz , bitkin hissedebiliriz . Bu gibi durumlarda destek almamız gerekli. Sadece yetişkinler değil , çocuklarımızda da bu tip olayları görebilmemiz mümkün "çocuktur, geçer deyip“ hafife almadan çocuklarımızı desteğe yönlendirmemiz gerekiyor. Psikolojik Danışmanlık hizmetimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 444 80 59’u arayarak 205 dahili numara ile randevularını alabilirler. Bizler vatandaşlarımıza destek olmak ve onlarla birlikte çözüm bulmak için varız" dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ