104 SOKAK VE CADDE DE ÇALIŞMA YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi, Kızılpınar'da altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bugüne kadar toplam 104 sokak

GÜNDEM 7.07.2018 16:00:00 0
104 SOKAK VE CADDE DE ÇALIŞMA YAPILDI

 

Çerkezköy Belediyesi, Kızılpınar’da altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

Kızılpınar Mahallesi’nde bir taraftan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları devam ederken, Çerkezköy Belediyesi de altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda beton ve asfalt çalışması yapıyor. Çalışmalar kapsamında 99.Sokak da beton kaplandı.

KIZILPINAR’A SÖZÜMÜZ VARDI

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemize sözümüz vardı. 99.Sokak’ta da beton yol çalışmamızı tamamladık” dedi. Bugüne kadar toplam 104 sokak ve caddede beton yol ve asfalt çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Akay “Kızılpınar Mahallemizde çalışmalarımızı tamamladığımızda toplam 357 sokak ve caddemizi beton yol ve asfalt ile kaplamış olacağız” dedi.

SEVDAMIZ ÇERKEZKÖY

Gece gündüz demeden ‘Sevdamız Çerkezköy’ diyerek çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Akay, ilçe merkezindeki çalışmalar kapsamında Gazi Osman Paşa Mahallesi Çolakoğlu Sokak’ta da asfalt çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU