Süleymanpaşa genelindeki çalışmalar incelendi

​​​​​​​Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Süleymanpaşa'da görev yapan basın

GÜNDEM 6.07.2018 13:16:00 0
 Süleymanpaşa genelindeki çalışmalar incelendi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa’da görev yapan basın mensupları ile birlikte son dönemde Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLANDI

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve basın mensuplarının katıldığı inceleme gezisinde ilk olarak Altınova Mahallesi’nde bulunan ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan Çocuk Akademisi incelendi. Ardından Çocuk Akademisi'nin yanında yer alan ve başvuruların alınmaya başlandığı Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi incelendi. İnceleme sırasında Alzheimer hastalığı yaşayan kişilerin hastalığını ileriki evrelere atlamasını yavaşlatmak için yapılacaklar konusunda bilgi verildi.

 

5.PLASTİK SANATLAR ÇALIŞTAYI İNCELENDİ

Yaklaşık 4 saat süren inceleme gezisinde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yenilenen muhtarlık binaları, Altınova sahilinde yapılan çalışmalar, 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde yaklaşık 2 bin öğrencinin faydalandığı yaz kursları, atölyeler ve yol yapım çalışmaları ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde devam eden 5. Plastik Sanatlar Çalıştayı incelendi. Çalıştay hakkında bilgi vererek basın mensupları ile 7 ülkeden Süleymanpaşa Belediyesi adına resim yapmak üzere gelen ressamları tanıştıran Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, tura katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN