Muharrem İnce teşekkür turunda

24 Haziran'da yapılan seçimlere Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak katılan Muharrem İnce, Erzurum'dan başladığı teşekkür ziyaretlerini dün Kırklareli'nde sürd?

SİYASET 5.07.2018 17:21:00 0
Muharrem İnce teşekkür turunda

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 24 Haziran'da yapılan cumhurbaşkanı seçiminde aday gösterdiği Muharrem İnce, teşekkür ziyaretlerinin ikincisini Kırklareli'ye yaptı.

 

 

BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

 

 

Kent girişindeki Kavaklı beldesinde coşkuyla karşılanan İnce, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu makamında ziyaret etti. Buradan çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İnce’ye, CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'ın bugün 'Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun onursal başkanlığı' ve 'olağanüstü kurultay' ile ilgili, "Sayın Genel Başkan'ın genel başkanlıktan başka herhangi bir ihsana ihtiyacı yoktur. Örgütün tabanı ve kamuoyu, Genel Başkan'a vereceği ihsanı gönül rahatlığıyla vermektedir. Buraya iç iktidar kavgalarıyla gelmedik, aksine Genel Başkan'ın iç iktidar kompleksinden arınmış tavrıyla geldik. Bu çerçevede herhangi bir ihsana gerek duyduğunu hiçbirimiz düşünmüyoruz. Olağanüstü kurultay hiçbirimizin gündeminde yoktur” sözleri hatırlatıldı.

 

 

BASIN YOLUYLA CEVAP VERMEM

 

 

Basın mensuplarının sorusu üzerine Muharrem İnce “Açıklamaya yapmayacağım arkadaşlar. Ben partinin genel başkan yardımcısına basın yoluyla cevap vermem, kendisini ararım. Destek geliyor, 30 ilden açıklama olmuş, seyrediyorum. İmza topluyorlar, toplasınlar, sağ olsun arkadaşlar. Basın yoluyla parti içi meseleleri görüşmem” dedi.

 

 

KARACAOĞLAN KÖYÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

 

 

İnce daha sonra CHP il teşkilatını, ardından da Atatürk Evi'ni ziyaret etti. Muharrem İnce, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve partililerle birlikte Kırklareli’ne bağlı Karacaoğlan Köyü’nü de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU