Hijyen Eğitimi Protokolü imzalandı

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında "Hijyen Eğitimi ile Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşler Kurslarına İlişkin Protokol" düzenlenen törenle

GÜNDEM 5.07.2018 15:04:00 0
Hijyen Eğitimi Protokolü imzalandı

Düzenlenen Protokol Töreni’ne Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, katıldı.

 

 

 

MESLEK EDİNDİRME KURSLARI AÇILDI

 

 

 

Hijyen Eğitimi Kurslarına İlişkin İş Birliği Protokolü ile Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşler Kurslarına İlişkin Protokol,Çorlu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerin iş birliğinde kursiyerlere meslek edindirme kursları açarak iş sahibi olmalarını sağlamak amacıyla imzalandı. Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar için imzalanan Hijyen Eğitimi Kurslarına İlişkin İş Birliği Protokolü ile Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşler Kurslarına İlişkin Protokol, kurs açma, kurs yeri tanzimi, kursiyer kayıt kabul, eğitim, öğretim, program, usta öğretici görevlendirilmesi, rehberlik ve denetim işlemlerine ilişkin esasları kapsadığı belirtildi. Kursların Çorlu Halk Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlediği belirtilerek detayların Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan öğrenileceği açıklandı.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN